boot coaching zonsondergang

Mijn bijdrage

Bij jouw vraag zoek ik altijd naar wat je ‘innerlijke dialoog’ is rondom jouw vraagstuk. Ik kan door goed luisteren en op het juiste moment doorvragen snel de vinger leggen op de kern van het werkelijke probleem en dit in heldere bewoordingen aan jou teruggeven.
Hierdoor krijgt het gesprek diepgang en komt er ruimte om te onderzoeken wat jou beweegt en wat je nodig hebt om verder te komen.
We trekken samen op om buiten de gebaande paden te gaan, andere routes te proberen om zo eens vanuit een ander perspectief naar jezelf en jouw omgeving te kijken. Veelal laat ik je letterlijk ervaren wat je vertelt en zie je hoe je voorbij jouw innerlijke twijfels en belemmeringen komt die je weerhouden om een volgende stap te zetten.
De thema’s gaan doorgaans over het (opnieuw) zoeken naar de juiste richting in jouw werk, omdat je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zijn. De verdeling werk en thuis, het profileren van jezelf in de organisatie of over de onrust en druk van buitenaf over wat je zou moeten zijn (maar diep vanbinnen anders voelt). Het kan ook praktischer zijn: het optimaal inzetten van jouw managementvaardigheden om met je team of omgeving om te gaan.

Een coachsessie is altijd gebaseerd op 4 niveaus;
IQ      –  Mentale niveau: de kracht van je gedachten, focus en motivatie
EQ     –  Emotionele niveau: omgaan met spanningen, samenwerking, aandacht en waardering.
SQ     –  Spirituele niveau: de waarden die uitdrukken wat je echt belangrijk vindt/de kern van wat je drijft.
FQ     –  Fysieke niveau: vitaliteit en kracht om jouw intenties en het geleerde om te zetten in de realiteit.

Wat klanten over mijn bijdrage zeggen:
“Ilona heb ik leren kennen als een zeer professionele coach. Zij haalt het beste naar boven, bouwt de coaching sterk op en werkt op een vertrouwenwekkende en respectvolle manier. Haar werkwijze heeft een blijvend positieve bijdrage in de groei van mensen. Coaching op ‘Kruispunt’ zet je flink aan het werk. Haar persoonlijke stijl versterkt de impact die ze met de coaching realiseert.” – Gia Wallinga


“Ilona is een topcoach! Ze helpt je om inzicht te krijgen in welke omgeving je nodig hebt om professioneel en privé het meest effectief en gelukkig te zijn, maar ze helpt ook om dit te realiseren. Met praktische opdrachten en oefeningen, een scherp luisterend oor en in een vertrouwde setting. Ik heb er heel veel aan gehad.” – Sander de Bruijn


Klik voor meer referenties op mijn LinkedIn profiel.