Een nieuwe start

Outplacement.

Soms dan ben je toe aan een andere, nieuwe stap of ontdek je dat je geen energie meer uit je werk haalt. Je wilt weten waar dat aan ligt. Of er wordt voor jou besloten dat het tijd is geworden een andere weg te gaan en ben je op zoek naar een nieuwe baan.

Binnen loopbaanbegeleiding of outplacement worden jouw specifieke vragen benoemd en nader onderzocht. Je loopbaan wordt letterlijk ‘onder de loep’ genomen. Samen kijken we naar keuzes die je hebt gemaakt en wat die keuzes voor jou hebben betekend. Ook gaan we onderzoeken welke onderliggende waarden, normen en overtuigingen er zijn en natuurlijk ook welke talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden je hebt ingezet in je loopbaan.

Er is ruimte om je verhaal te doen, om te vertellen wat je belemmert en inspireert en er wordt gekeken naar wat voor jou de volgende stap kan zijn. Ook als je na ontslag moeite hebt om de draad weer op te pakken, wordt hier ruimte voor geboden en gekeken naar wat het voor jou als persoon heeft betekend en hoe je weer verder kunt.

zee coaching