Over Ilona

Een introductie

Ilona ten Boer Coach

Dag, ik ben Ilona ten Boer van ITB Coaching en mijn drijfveer is om met mensen mee te denken over waar zij naar toe onderweg zijn, welke route zij volgen en wat de eerstvolgende stap is die zij kunnen zetten. Dit gaat de hele dag door, of ik nu aan het werk ben, thuis bij mijn man en dochters of iemand via via ontmoet.
Als coach inspireer ik professionals en help hen waardevolle inzichten te verkrijgen, zodat zij de volgende stap kunnen zetten in hun loopbaan en op een andere manier naar zichzelf en de omgeving kunnen kijken.

Mijn stijl van coachen karakteriseert zich in diepgaand (vragend) onderzoek en een ‘energetische’ benadering. Daarnaast maak ik gebruik van creatieve werkvormen en leren door te doen en ervaren.
Het meest belangrijk vind ik dat de mensen waarmee ik dagelijks werk waardevolle inzichten krijgen, maar ook begeleiding krijgen om deze inzichten met behulp van praktische opdrachten en oefeningen in de praktijk te realiseren.

Het raakt mij iedere keer weer als professionals zich zorgen maken en bang zijn om de verkeerde beslissing te nemen over de volgende stap in hun loopbaan. Het brengt onzekerheid en vragen met zich mee. Ik geloof erin dat er altijd een goede manier is om verder te komen en nieuwe stappen te zetten.
Door goed te luisteren laat ik mensen hun kracht (her)ontdekken en lever ik een positieve bijdrage aan hun groei. Al ruim 14 jaar. De gesprekken die ik voer gaan meestal over loopbaan, de balans tussen werk en privé, prestatiedruk en onrust van binnenuit.

In 2020 ben ik samen met Anita Bakker beBrave! begonnen. We ontwikkelen en verzorgen een uitgebreid online ontwikkel/loopbaanprogramma voor professionals binnen organisaties. De nadruk van dit programma ligt op persoonlijk leiderschap ontwikkeling in het licht van de loopbaan van de professional. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website: www.bebraveonline.com

Om het beste uit eenieder te kunnen halen, werk ik tevens samen met een aantal samenwerkingspartners:
CIC Company
Personal Best Coaching
ITP

Bij het Instituut voor Transformatie Psychologie (ITP) geef ik sinds 2012 regelmatig individuele sessies binnen de opleidingen en trainingen. Vanaf 2019 verzorg ik de 3-daagse training Voice Dialogue & Transformatie Psychologie basistraining voor professionele begeleiders. 

Wil je meer weten over mijn achtergrond bezoek dan mijn linkedIn pagina https://www.linkedin.com/in/ilonatenboer/

5/5